SzivNet Virágküldő

Virágküldemények Nőnapra

2021. február 21. - SzivNet Virágküldő

Közeledik a Nőnap. Virágküldőnk erre készülve ajánlja az Ön figyelmébe virágküldeményeit, melyekkel hölgy szeretteinek és hölgy ismerőseinek, munkatársainak Ön is kellemes meglepetést szerezhet. Vásároljon virágcsokraink, virágkosaraink, vagy virágdobozaink közül és okozzon örömet nekik ezáltal Ön is.

nonaph.jpg


Ha Ön egy közepes, vagy nagyméretű virágküldeményt rendel tőlünk, ez esetben az ajándékunk egy annak nagyságához illő doboz csokoládédesszert, melyet a küldeményével együtt szállítunk ki a címzett részére.

A fenti ajánlatunk 2021. március 5-e péntek estig beérkező virágrendelések esetére érvényes, a kegyeleti és gyászküldemények kivételével.

A Nőnapra szóló küldeményeinket közvetlenül e címen érheti el :  Nőnapi virágok  

Honlapunk, mint mindig, éjjel - nappal az Ön rendelkezésére áll. Ne feledje: csak néhány billentyűleütés-távolságra vagyunk Öntől is !

Továbbra is minden alkalomra és célra várjuk az Ön virágrendelését.

A fenti ajánlatunk csak a saját üzlethálózatunk által végzett kiszállítások esetére vonatkozik.

Köszönjük figyelmét.

SzivNet Virágküldő Szolgálat  -  mert virágot adni jó 

 

Virágküldőnk előrhető az alábbi címeken is :

- Floristhungary.com 

- Floristhungary.net      

- Flowerstohungary.com

- Hungaryflorist.net

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szivnet.blog.hu/api/trackback/id/tr2316434296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása