SzivNet Virágküldő

Virágküldemények Mikulásra

2020. november 01. - SzivNet Virágküldő

December 5-én este Mikulás napja. Virágküldőnk is részt vesz a téli ajándékozási szezonra történő készülődésben és ennek jegyében ajánlja Önnek szolgáltatásait. Válogasson és rendeljen küldeményeink közül és szerezzen ezzel örömet szeretteinek Ön is.

Vásároljon tőlünk egy közepes, vagy nagyméretű virágküldeményt, mely esetben az ajándékunk egy annak nagyságához illő  mikuláscsomag , vagy egy  csokimikulás figura,  melyet a küldeményével együtt szállítunk ki a címzett részére.

kep1.jpg

A fenti ajánlatunk  2020. december 3-a csütörtök estig  beérkező rendelések esetére érvényes és a kegyeleti küldeményeink kivételével minden más virágküldeményünkre vonatkozik.

 

kep3.png

Virágküldőnk  éjjel - nappal fogadja az  Ön megrendelését. Ne feledje: csak néhány billentyűleütés-távolságra vagyunk Öntől is !

Honlapunkon az alábbi, szezonhoz illő szobanövényt is megtalálja és megrendelheti.

kep2_1.jpg

Várjuk megkeresését, rendelését.

SzivNet Virágküldő Szolgálat - mert virágot adni jó

A bejegyzés trackback címe:

https://szivnet.blog.hu/api/trackback/id/tr5516268342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása