SzivNet Virágküldő

Virágküldemények adventre és karácsonyra

2020. december 06. - SzivNet Virágküldő

Virágküldőnk az ünnepi várakozás jegyében ajánlja adventi és karácsonyi virágküldeményeit, melyek által üdvözletét és jókívánságait juttathatja el szeretteinek a távolból Ön is.

Vásároljon tőlünk egy közepes, vagy nagyméretű ünnepi asztaldíszt, illetve bármely közepes, vagy nagy méretbesorolású virágküldeményt, mely esetben az ajándékunk egy annak nagyságához illő csomag szaloncukor, vagy egy további ünnepi asztaldísz, melyet a küldeményével együtt szállítunk ki az Ön címzettje részére.v102n.jpg

A fenti ajánlatunk 2020. december 22-e kedd estig beérkező, a részvét- és kegyeleti célú rendelések kivételével minden más virágküldeményünkre vonatkozik.

Az adventi és karácsonyi küldeményeinket közvetlenül  a https://www.sziv.net/advent  címen érheti el.

Honlapunk, mint mindig, éjjel - nappal az Ön rendelkezésére áll. Ne feledje: csak néhány billentyűleütés-távolságra vagyunk Öntől is !

Továbbra is minden alkalomra és célra várjuk az Ön virágrendelését.

Bejegyzésünk minden olvasójának kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag, sikeres, boldog új évet kívánunk.

1841488024_wm.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szivnet.blog.hu/api/trackback/id/tr6016320832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása